Söndag

Hej! jag hade ingenting att göra idag så jag tittade på lite bilder sen i sommras och då hittade jag bilder sen digelo i sommras som jag gick på.

Jag och artisterna! "jag vet inte hur det stavas=)"




jag i dag

Hej, som alla vet är den här blogen ny, satt jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, men ni får gärna komma med kommentarer till min blogg och kanske hjälpa mig lite om vad jag ska skriva.

Det var jättetråkigt i skolan i dag förutom slöjden, jag tycker att slöjd är ganska roligt, fast det beror på vad man gör.
 Just nu har jag träslöjd och jag gör en hund som man kan ha blommor i.

Hej!

Hej, jag heter Alice och är 11 år.

Jag tycker om djur, framförallt hundar. Jag har en hundvalp som heter Vilja Leva Loppan men kallas för Loppan. Hon är en dvärg-schnauzer, i färgen salt&peppar.

Jag går i klass 5, och jag gillar inte skolan. Speciellt inte engelska. Det är tråkigt.

Hej då!

Välkommen till min nya blogg!

Ja, som alla vet är jag ny med att ha en blog så kom gärna med kommentarer om vad jag ska skriva om.

Jag är 11år och jag har en storasyster som heter Anna och är 18år. en storebror som är 19år och hans flickvän Kim har hjelpt mig med det mästa på min blog. Och så mamma ylva och pappa Hans.
Min bästis heter Ebba och fyller 11 om exsakt en vecka, hon är jättesnäl och vi har varit kompisar sen vi gick på dagis. Hon bodde i Stockolm först men sen flyttade hon hit när jag var 4år tror jag, och nu bor vi jåttenära varandra.   
Det här är Anna jag och Anton i julas.

RSS 2.0